Gameband: Fremoverlent og moderne, men. 

 

Kort fortalt er Gameband et armbånd som inneholder Minecraft-spillet, og din egen verden. Den har et tøft lite display som viser tid, dato, en animasjon som du kan velge selv.

Min første opplevelse er at det ser veldig kult ut! Fin og eksklusiv innpakning, visuelt pent bånd med en Redstone-liknende detalj som er umiddelbart gjenkjennelig for de fleste som har brukt noen timer i Minecraft-universet. Produktet har en 140 pixel LCD skjerm, som du kan personalisere ved å bruke programmet Pixelfurnace(som selvsagt er inkludert i programvaren som åpnes "automagisk" når du plugger Gameband inn i USB-porten. 

Jeg digger ideen! "Wearables" møter supersuksessen Minecraft; dette MÅ det jo stå høyt på mange unges ønskelister. Teknologien oppleves som veldig rask og enkel. Når du plugger armbåndet inn i USBen, starter og kan mest sannsynlig brukes feilfritt av selv de yngste PC-brukerne. Det er positivt at Gameband ikke krever noen "ekstra tilkoblingskabel" for å koble den til PC, som du må ha til en del andre "tekniske armbånd". 

 

Litt stort?

De kunne med fordel ha laget et Gameband som var justerbart. Som langtidsbruker av Fitbit Flex og eier av et nesten unaturlig tynt håndledd er det sikkert plass til begge mine håndledd i ett Gameband størrelse Large. Det finnes riktignok to størrelser, og jeg har av en eller annen grunn den som er L, men mulighet for å justere hadde uansett vært en flott funksjon. Så OBS OBS. Pass på at du kjøper riktig størrelse! En størrelse "small" passer nok til de fleste barnehender.

 

Oppsummert


Blir den faktisk BRUKT til det den er tenkt, eller blir den i hovedsak et trendy tilbehør? Jeg synes det er en god fortsettelse på "wearable-trenden", og jeg tipper det er haugevis med kids som håper det ligger et Gameband under årets juletre.

Annonselenke: Her kan du kjøpe Gameband


 

#spillmagasinetreview #karakter4

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jediwhale

jediwhale

25, Oslo

Nerd.

Kategorier

Arkiv

hits