Anmeldelse: Just Cause 3

 La meg bare få sagt en ting først: Grafikken -- WOW! Spillet utspiller seg i det fiktive Medici, som med unntak av en haug med eksplosjoner og diktatur ser ut som det perfekte feriested. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk spilt spillet på høyeste kvalitet uten at PC-en nølte, for spill er VIRKELIG eksepsjonelt vakkert!

Gameplay:

Som en som har brukt hundrevis av timer på gåing rundt i diverse MMORPG-univers var det veldig forfriskende å kunne "Grapple", stjele en bil (selv i fart), fly helikopter, kjøre båt eller vannscooter, man går stort sett aldri, og det passer meg helt fint! 

Spillet handler om den mega hardbarka Rico Rodriguez som er tilbake i hjemlandet etter diverse oppdrag utenlands. Spillet går kort fortalt ut på å støtte opprørerne, og få diktatoren fjernet, noe Rico løser ved å "blow shit up". 


Spiderman i paradis?

Personligheter:

I disse dager er det ikke akkurat langt mellom spilltitler hvor vi finner udødelige muskelbunter med tredagersskjegg og null personlighet. Dette er jo selvfølgelig også spill nummer tre i rekken, og Just Cause 3 skal ha for at de virkelig drar "udødelig muskelbunt" HELT ut.  Rico er barskere enn de barskeste alternativene, og er nærmest udødelig - men bare "nærmest". Jeg gikk på noen smeller (bokstavelig talt)..

Ellers er karakterene i Medici sjarmerende og autentiske med interessante aksenter, men helhetlig er det lite originalitet i karakterene

 

Mitt inntrykk: 

Litt ensidig gameplay, men med så sykt mye utstyr/kjøretøy at det er fortsatt er moro. Jeg følte meg tidvis som den lille drittungen i barnehagen som ødela lego-verkene til de andre ungene og godtet meg. Jo mer det sier "ka-boom", jo bedre.

Et minus er oppsettet, som jeg synes var litt rotete. I de aller fleste spill finner du "kart" ved å trykke på "m" på tastaturet, men i Just Cause 3 måtte jeg innom TAB, og bytte fane. Litt tungvint når du har stedsans lik 0. 

Et pluss var "highscore-funksjonen". Jeg ender ofte med å ikke fullføre enspillerspill fordi jeg kjeder meg i lengden, men i Just Cause 3 konkurrerer du hele tiden med andre med haugevis av highscores med alle andre som spiller samme spill, og da overgår konkurranseinstinktet det meste annet. Heldigvis en selvtillitsboost for meg å få spillet tidlig, slik at jeg ikke havner på plass 500.000.

Oppsummert vil jeg si...

Just Cause 3 er et godt spill for sin tid, det er morsomt å spille, og det er vakkert laget. Utseendemessig er det en klar 6, men på grunn av repetitivt game-play, og irriterende interface så får den en 4.

 

#spillmagasinetreview #karakter

Én kommentar

Petur Reynisson

03.12.2015 kl.13:27

Hei JediWhale! Fin anmeldelse av spillet. :-) Det skal bli gøy å prøve alle tingene i JC3

Skriv en ny kommentar

jediwhale

jediwhale

25, Oslo

Nerd.

Kategorier

Arkiv

hits