The Division: Jeg dreit meg skikkelig ut

Spillet er sponset

Jeg spilte meg gjennom den åpne betaen (som selvsagt var alt for kort, etter min mening) og har gledet meg veldig til lanseringen av fullversjonen av spillet. Da jeg fikk muligheten til å anmelde spillet hylte jeg selvsagt "JA TAKK!!". 

The Division går ut på at du som agent i "The Division" skal bygge opp New York etter katastrofen under amerikanernes favoritt shoppingdag; Black Friday. Du kastes inn i et kaotisk Manhattan og må gjennom et spekter av ulike typer oppdrag for å få igang ulike avdelinger som skal hjelpe byen å komme seg opp på beina igjen.

Noe av det som fanget meg mest med spillet er at det er utrolig godt tilrettelagt for å spille mange sammen. Sosial gaming med katastrofe som tema er mer enn nok til å fange min interesse i mange timer, og mange mange flere vil det bli! The Division er et spill jeg ikke tror jeg kommer til å legge fra meg så lett. Etter å ha gjennomført historien, funnet alle telefonene og de savnede personene er det selvsagt hundrevis av timer moro i Dark Zone. 


 

Dark Zone: Jeg dreit meg skikkelig ut

"Help, guys, I'm by some sort of helicopter and everyone is putting stuff on some sort of line. What do I do. Will these guys kill me? Do I kill them? Guys? Guys?".

I min første time i The Division forvillet jeg meg inn i Dark Zone. Som en relativt sosial gamer satt jeg sammen med en større gjeng på Team Speak og hylte desperat ut "Help, guys, I'm by some sort of hellicopter and everyone is putting stuff on some sort of line. What do I do. Will these guys kill me? Do I kill them? Guys? Guys?". Det jeg ikke visste var jo at ingame mikrofonen min ikke automatisk var slått av, som jeg er vant med, som førte til at de ti andre som sto rundt meg i "Extraction point" lo svært godt av denne nooben (som de selvsagt trodde var en ung gutt).

Jeg har ikke prøvd meg så mye her enda, men den smakebiten jeg fikk under betaen gav absolutt mersmak. 

Oppsummert vil jeg si at Ubisoft inviterer spilleren til å ta del i katastrofen i New York på solid vis. Visuelt er spillet slående vakkert med mange områder som er enkle å kjenne igjen selv for en som bare har vært turist i "The big apple" et par ganger. Det visuelle byr på sjarm og realisme, hvor det er bygget baser i historiske bygg, og i kloakken, alt etter hva som er praktisk. 

Gameplay er spennende og variert, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Dark Zone er intenst og morsomt å spille sammen med gode venner, eller tilfeldige mennesker. Det kicket man får av å være "Rouge" er nesten litt mye av det gode, men absolutt en morsom opplevelse!

 Jeg vil gi et ekstra lite pluss for character creation. Selv om det ikke kan sammenliknes med Fallout 4 eller andre svært detaljerte motorer. I en del spill kan du som oftest bare velge mellom superstore bryster eller megastore bryster og ultrakorte skjørt eller skjørt på lengde med et belte når du ønsker å spille som kvinne. Men The Division har bare skikkelig bad ass agenter, uavhengig av hvilket kjønn man er.
(Altså - se hvor RÅ denne dama ser ut!)

Denne anmeldelsen blir ikke SÅ lang, men det er definitivt ikke det siste innlegget om The Division som vil bli lagt ut på min blogg.

 

 

3 kommentarer

Garden Gamer

21.03.2016 kl.16:26

Nå fikk jeg også lyst til å spille dette:)

21.03.2016 kl.18:16

Er så enig. Med anmeldelsen. Dark Zone skremte liv av meg.

Anette

22.07.2016 kl.23:42

I en del spill kan du som oftest bare velge mellom superstore bryster eller megastore bryster og ultrakorte skjørt eller skjørt på lengde med et belte når du ønsker å spille som kvinne.

Dævver 😂

Skriv en ny kommentar

hits