6 tegn på at Ratchet and Clank er et godt spill

*Spillet er sponset* 

Samboer satt i ekstase i sofaen da installasjonen viste 100 %. For ham var dette en del av barndommen. Selv har jeg aldri spilt Ratchet and Clank, så mine inntrykk kommer fra to uerfarne øyne som aldri har hatt noe forhold, eller finner noe sjarm i hva jeg husker fra jeg var yngre. Nedenfor har jeg listet opp ti ting jeg merket meg ved spillet.

1. Du begynner å mimre om de gode gamle favorittspillene som vi kidsa som er født på slutten av 80- og starten av 90-tallet koste oss med. For meg gikk det så langt at jeg vurderte å få tak i en Playstation 1 og se om noen av de gamle spillene var så morsomme som du husket dem.

2. Du tenker at det er litt småteit med så mye duppeditter og oppgraderinger på alt mulig utstyr, frem til du prøver deg med våpenet Pixelizer, som gjør alle fiendene dine til PIXLER! Fantastisk morsomt, og det var definitivt ikke unødvendig eller teit. Pixelizer og Jetpack var alt jeg trengte for å totalt forelske meg i alle våpen og utstyr.

3. Du synes racingspill og spesielt bilspill er teit, men sekundet du konkurrerer mot ti andre tullinger i Ratchet and Clanks racingdel så sitter du med kontrollen helt utstrakt fra kroppen og beveger hele kroppen i de krappe svingene.

4. Du klager over at ingen lager gode flerspillerspill lenger, men tenker etter å ha spilt i rundt 10 minutter at dette spillet er perfekt å spille sammen med hele familien. Selv om det bare er en som styrer av gangen, så er det fint mulig å bytte på, slik som samboer og jeg gjorde.

5. Du vurderer å kalle det neste kjæledyret ditt for Ratchet, han er jo så søt, men så kommer du på at "Ratchet" også er et begrep for noe annet: Takk til Urban Dictionary for en spot-on definisjon: "Ratchet is If Ghetto and Hot Shitty Mess had a baby, and that baby had no father, and became a stripper, then made a sex tape with an athlete, then became a reality star!" 

6. Du tar deg selv i å le godt og lenge hver gang du kaster ut en "Groovitron". Til info er Groovitron en diskokule du kaster ut som får alle fiendene dine til å stoppe for å ta seg en dans. Alle de ulike fiendene har forskjellige danser og det hele er latterlig morsomt å se på! (Det er verdt å se videoen under)

Jeg sliter litt med å plukke ut noe negativt ved spillet. Det er varierte og morsomme ting å gjøre. Nye oppgraderinger gjør at det er nye ting å mestre hele veien. Historien er sjarmerende og har humor for både store og små. Det er kanskje litt "enkelt", men samtidig er det jo et spill som skal fungere for familien. Det mest irriterende var flykontrollene som er relativt lite intuitive (det er bare en aktiv analog til å styre retning, og kamera følger bare automatisk etter). Alt i alt er Ratchet and Clank et supert spill for store og små. "Lille" Jediwhale kommer definitivt til å kose seg videre med dette de neste dagene. :) 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits