Når mamma spiller Pokémon GO....


 

Suksessen til Pokémon GO overrasket alle, selv Niantic og Nintendo. Spillet har slått det som kan slås av interessante rekorder, på både nedlastinger og aktivitet. Jeg digger spillet, noe som kanskje ikke er noen overraskelse da jeg var en stor Pokémonnerd da jeg var ung. Jeg samlet kort, spilte Pokémon Stadium, Pokémon Snap og lekte meg gjennom Pokémon Blå og Sølv sikkert 15 ganger. 

Da mamma begynte å spille Pokémon synes jeg det var ganske kult. Hun burde ha vært et offentlig kjent forbilde. Ikke bare er hun verdens beste og mest støttende mamma, men hun har brukt utrolig mye energi på å sette seg inn i og forstå det vi nerdete ungene hennes er interesserte i (som for eksempel da hun hørte på meg i en time for å forstå hvorfor Olofmeister sin boost var ulovlig under CSGO DH Winter 2014).

Nå har hun altså begynt å spille Pokémon GO, og det er ingen tvil om hvor spillavhengighetstendensene mine kommer fra. Jeg har fått meldinger kl 07.30 om hvilken gym hun burde velge, og at hun følte at personligheten hennes matchet litt mer med Team Valor enn med Team Mystic og hun har dratt med seg stefaren min på timeslange turer for å fange Pokémon. Nedenfor har jeg hentet ut et fint lite utdrag fra en av de mange samtalene våre som omhandler Pokémon GO.


 

Heia mamma - måtte du bli den beste Pokémontreneren av dem alle <3 


 

2 kommentarer

Stine Wiik

22.07.2016 kl.20:10

Åh, for en fin mamma! :) Haha liker engasjementet! Ganske sikker på at hun blir the very best ;)

Marlene Nilsen

23.07.2016 kl.11:23

HAHA

Skriv en ny kommentar

hits